ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

26/2/11

12 Έλληνες μικροπωλητές από τη συμπρωτεύουσα βρήκαν τη λύση!!

 Ξεκινούν από τη Θεσ/νίκη κάθε Παρασκευή πρωί και διασχίζοντας τη FYROM και τη Σερβία και μετά από 10 ώρες ταξίδι, βρίσκονται στη πόλη ΤΙΜΙΣΟΆΡΑ της ΡΟΥΜΑΝΊΑΣ, στο γνωστό της FREE MARKET,στην PIATA AURORA, όπου και πωλούν τα είδη τους, τα Σαββατοκύριακα και μάλιστα,με πολύ καλύτερες εισπράξεις από ότι όταν δραστηριοποιούνταν, στα παζάρια της χώρας μας!!
Έχουν αποκτήσει και τη δική τους πελατεία.Άσε που πολλές κοπέλες γνωρίζοντας τα ελληνικά προθυμοποιούνται και τους βοηθούν και στις πωλήσεις!!!
Λέτε να συνδυάζουν <<το τερπνό μετά του ωφελίμου>>;;
ΣΧΟΛΙΟ: Εμείς εδώ ούτε μια γυναίκα δεν καταφέραμε να φέρουμε απο την Ουκρανία...!!!!!

(ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ)
Αμαρτωλέ, Τουλάχιστον αυτοί εξάγουνε τα προιόντα τους στο εξωτερικό και τα πουλάνε οι ίδιοι.Μαγκιά τους. Ο Δήμος ο δικός μας κάνει εξαγωγή ξεφτίλας και του πουλάνε .Δεν πουλάει. Πήγανε στην Ρωσία και γίνανε ρεζίλι στις Ρωσίδες. Αυτές τους κοροιδεύανε και αυτοί δεν είχαν πάρει χαμπάρι Χριστό.Μόλις είδαν οι Ρωσίδες με τι βούρλα εχουν να κάνουν τους πήραν στο ψιλό. Πήγανε στην Ιταλία,τρομάρα τους για να κάνουν αδελφοποίηση.Μόλις τους είδαν οι Ιταλοί καταλάβανε ότι αυτή η αδελφοποίηση έχει ψητό. Ηρθανε εδώ οι Ιταλοί,φιλοξενηθήκανε τζάμπα και πούλαγαν και τα προιόντα τους τα κεραμεικά.Και όσα δεν πούλησαν τους τα αγόρασε ο Δήμος και φύγανε οι Ιταλοί με την τσέπη γεμάτη. Εδώ τους πήρανε χαμπάρι οι ξένοι με την πρώτη και οι Ζαχαραίοι που τους ζούν τόσα χρόνια ακόμη δεν έχουν πάρει χαμπάρι τι τούβλα ψηφίζουν.
Από το χρήστη ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ στις 12 Έλληνες μικροπωλητές από τη συμπρωτεύουσα βρήκ... στις 9:31 μμ

"ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" : ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ....ΠΑΝΤΑΖΗ;;;

χαχαχαχαχαχαχα Αν ο Παπούλιας,ο Πρόεδρος του Ελληνικής Δημοκρατίας,ξευτιλιστεί για να σώσει τον Πανταζή,τότε σηκωθείτε όλοι ομαδικά να πάμε να ζητήσουμε πολιτικό άσυλο στην Ουγκάντα. Καταρχήν ο Αρειος Πάγος δεν αποφάσισε αν ο Πανταζής έχει κάνει παράβαση καθήκοντος που έβλαψε οικονομικά το Δήμο.Αυτό το αποφάσισε το Εφετείο Πατρών.Ο Αρειος Πάγος απλά κρίνει αν δίκασε σωστά η όχι το εφετείο.Τι να ακυρώσει λοιπόν ο Παπούλιας? Τα αρ...ίδια του??Είναι δικαστής και ξέρει αυτός και δεν ξέρει ο Αρειος Πάγος? Με αυτές τις μαλακίες σας φλομώνει ο Πανταζής και σας έχει αποχαζέψει όλους? χαχαχα χαχαχαχα
Από το χρήστη ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ στις ΣΧΟΛΙΑ ΦΙΛΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ στις 8:35 μμ

Οσμή παραδικαστικού στη Ζαχάρω

ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΜΠΛΕΚΕΙ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Οσμή παραδικαστικού στη Ζαχάρω

Τις περίεργες σχέσεις και τις γνωριμίες δικαστικών λειτουργών με τους κατά καιρούς κατηγορούμενους αιρετούς εκπροσώπους του «αμαρτωλού» Δήμου Ζαχάρως Ηλείας ερευνούν τις τελευταίες εβδομάδες οι δικαστικές αρχές έπειτα από εντολή της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου.
Μια αποκαλυπτική ανώνυμη επιστολή, που έφτασε πριν από περίπου δύο μήνες στο γραφείο του υπουργού Δικαιοσύνης Χάρη Καστανίδη, κρίθηκε αρκετά σοβαρή και προκάλεσε το άμεσο ενδιαφέρον του υπουργού, ο οποίος τη διαβίβασε αμέσως στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ι. Τέντε για περαιτέρω διερεύνηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η έρευνα ανατέθηκε σε δικαστικούς λειτουργούς των Πρωτοδικείων Πατρών και Πύργου Ηλείας, οι οποίοι και ερευνούν σε βάθος όλες τις παραμέτρους της καταγγελίας, συλλέγοντας στοιχεία και λαμβάνοντας καταθέσεις από πρόσωπα που μπορούν να βοηθήσουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης.
Στην ανώνυμη επιστολή περιγράφεται ένα «αμαρτωλό τετράγωνο» αποτελούμενο από έναν ανώτατο δικαστικό λειτουργό, τον δικηγόρο γιο του που αναλαμβάνει υποθέσεις του δήμου, την κόρη του που έχει προσληφθεί στον δήμο και τη σύζυγό του που εργάζεται στο Πρωτοδικείο της Πάτρας, το οποίο -σύμφωνα με την καταγγελία- παρέχει «ομπρέλα προστασίας» στους κατά καιρούς κατηγορούμενους του Δήμου Ζαχάρως.

Η σύμβουλος και ο δικηγόρος

Οπως καταγγέλλεται, στον Δήμο της Ζαχάρως έχει προσληφθεί τα τελευταία δύο χρόνια ως ειδική σύμβουλος η κόρη του δικαστικού λειτουργού, η οποία φέρεται να έχει αόριστες αρμοδιότητες με αρκετά σημαντικό μισθό. Ο αδερφός της ειδικής συμβούλου και γιος του ανώτερου δικαστικού λειτουργού, που είναι δικηγόρος στο επάγγελμα, παρότι δεν δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Ηλεία, χρησιμοποιείται στις δίκες που αφορούν τους αιρετούς εκπροσώπους του Δήμου της Ζαχάρως, παρά τις έντονες αντιδράσεις των δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης.
Στον συγκεκριμένο δικηγόρο ανατέθηκε μεταξύ άλλων τον Απρίλιο του 2009 από τον Δήμο Ζαχάρως η υπογραφή των συμβολαίων μεταξύ του δήμου και τράπεζας για την αγορά ακινήτου, η οποία όμως ελέγχεται για τη νομιμότητά της από το ΣΔΟΕ ύστερα από εντολή του υπουργείου Οικονομικών.
Το ίδιο πρόσωπο εξουσιοδοτήθηκε να κάνει προσφυγή για πρόστιμο που επέβαλε το ΙΚΑ στον Δήμο Ζαχάρως και κατά της απόφασης του γενικού γραμματέα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ο οποίος ακύρωσε απόφαση της δημαρχιακής επιτροπής.

Περίεργες αθωωτικές αποφάσεις

Λόγω αυτών των «υψηλών» γνωριμιών καταγγέλλεται ότι υπάρχουν δεκάδες περίεργες αναβολές στα δικαστήρια σε σοβαρές ποινικές υποθέσεις των κατηγορούμενων αιρετών εκπροσώπων του Δήμου Ζαχάρως, καθώς και η αθώωση στο Εφετείο της Πάτρας ενός εξ αυτών, ο οποίος πρωτόδικα καταδικάστηκε σε πολύμηνη φυλάκιση για καταπάτηση αιγιαλού και παραλίας και στο Εφετείο Πατρών, παρά την πληθώρα των αποδεικτικών στοιχείων, περιέργως αθωώθηκε.
Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, από τη μέχρι σήμερα έρευνα έχει προκύψει ότι η αθώωση σε τοπικό δικαστήριο αιρετού εκπροσώπου του Δήμου Ζαχάρως, ο οποίος παραπέμφθηκε να δικαστεί επειδή ήταν μέτοχος σε εταιρεία συγγενικών του προσώπων που είχε λάβει από τον Δήμο Ζαχάρως με απ' ευθείας ανάθεση δεκάδες «σπασμένα» έργα ύψους άνω των 3 εκατομμυρίων ευρώ, χαρακτηρίζεται τουλάχιστον... περίεργη, καθώς υπήρχαν και υπάρχουν συντριπτικά στοιχεία σε βάρος του.
Το ενδιαφέρον στην υπόθεση είναι ότι ο δικαστής που ελέγχεται γι' αυτή την αθωωτική απόφαση διώκεται πειθαρχικά και για άλλη πράξη. Συγκεκριμένα, τον Ιούνιο του 2009 φέρεται ότι δεν δρομολόγησε έγκαιρα τη λήψη δικαστικής απόφασης για τη δέσμευση των καταθέσεων στους τραπεζικούς λογαριασμούς των βασικών κατηγορουμένων στην πολύκροτη υπόθεση διαφθοράς των εφοριακών της ΔΟΥ Κρέστενας.
Η δικαστική απόφαση ελήφθη τελικά με καθυστέρηση έξι μηνών (!) και ύστερα από χρονικό διάστημα κατά το οποίο οι εμπλεκόμενοι θα μπορούσαν να εξαφανίσουν ή να αλλοιώσουν τα οικονομικά στοιχεία των λογαριασμών τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΦΙΛΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΕ, ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΕΦΕΤΕΙΟ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ, ΕΦΟΣΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΧΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟ ΣΤΕ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΥΠΕΒΑΛΛΕ, ΕΙΧΕ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΕΦΕΤΕΙΟ; ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ. Η ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΖΕΥΕΙ ΚΟΙΝΩΣ ΒΡΩΜΑΕΙ .... ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ (ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ) ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ. ΜΗ ΣΑΣ ΜΕΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.. ΤΟ ΕΡΓΟ Η "ΑΠΟΤΥΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ" ΓΥΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.. ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ,ΤΟΝ ΤΥΠΟ, ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΟΙ ΔΕ ΕΝΤΙΜΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΘΕΙΣ ΘΕΑΤΕΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΜΟΝΟ. ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΩ 100 ΧΡΟΝΙΑ. ΟΜΕΡΤΑ.
Από το χρήστη Ανώνυμος στις From: jeanschizas@hotmail.com Sent: Saturday, Feb... στις 4:46 μμ


(ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ)
ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ ΣΕ Ο,ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΝΕΙ! ΦΙΛΟΙ-ΦΙΛΟΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΡΟΓΕΣ ΑΠΟ ΣΑΠΙΟ ΣΤΑΦΥΛΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ!!!ΠΗΡΕ ΤΑ ΦΤΩΧΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΚΕΠ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ...ΑΥΤΟ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΚΙ ΕΓΩ Ο Μ*****Σ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΑ!!!ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ!!!ΑΛΛΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕ ΣΩΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!!!ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ, ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΟΥ!!!ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΣΚΟΠΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΣΣΙΕΣ ΝΑ ΤΗ ΣΩΣΟΥΝ!!!ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΣΗΜΑΝΤΟΤΗΤΑΣ!!!ΚΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!!!ΓΙΑΤΙ ΛΙΓΟ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΕΚΒΡΑΣΕΙ!!!!ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ-ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥΣΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!
Από το χρήστη ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ στις From: jeanschizas@hotmail.com Sent: Saturday, Feb... στις 7:25 μμ

ΣΧΟΛΙΟ ΜΕ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΚΑΝΤΙΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ

ΓΙΑ ΨΑΧΤΕ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΘΗΚΕ Η ΚΑΝΤΙΝΑ,ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΗΡΕ,ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟΒΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΙΜΗΜΑ!!!!
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ στις 3:07 μμ

ΣΧΟΛΙΟ: Φίλε κάνεις σχόλιο για κάτι που έχει πει ένας άλλος φίλος παλαιότερα στο blog. Εμείς δεν γνωρίζουμε αλλά ούτε μπορούμε να ψάξουμε. Αυτή είναι δουλειά των υπηρεσιών και του κράτους. Αν όμως κάποιος θέλει να γράψει με αποδείξεις κάτι που δεν έγινε σωστά ας μας το στείλει. ΠΡΟΣΟΧΗ δεν θέλουμε κατηγορίες και αναπόδεικτα στοιχεία.


ΑΝ Ο ΦΙΛΟΣ ΕΝΝΟΕΙ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙ ΑΥΤΟ ΒΟΥΛΙΑΞΕ.... ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΝΤΙΝΕΣ. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΤΖΟΚΕΡ... ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΙΑΞΕΙ ΣΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΥΨΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΕΚΑΤ €. ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΕΝΑΣ ΚΑΝΤΙΝΙΕΡΗΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΕΦΟΡΙΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 189.000 €. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ. ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ, ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ....
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΣΧΟΛΙΟ ΜΕ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΚΑΝΤΙΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ στις 4:13 μμ
From: jeanschizas@hotmail.com
Sent: Saturday, February 26, 2011 1:56 AM
To:
press@apd-depin.gov.gr
Subject: ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΗΣ ΜΕ ΑΡ....17/12.10 ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΥΡΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ.


Διαβάζω: '' Ο πρόεδρος του Α τμήματος του Διοικητικού Εφετείου Πατρών διατάσσει να κοινοποιηθεί αντίγραφο της αίτησης αυτής στης καθ ην η αίτηση ακυρώσεως( αρθρο 35 παρ 3 του νόμου 2721/99) προκειμένου να διαβιβάσουν στο δικαστήριο το αργότερο εντός πέντε(5) ημερών από τηνπαραλαβή του τον σχετικό φάκελλο με τις απόψεις.
Πάτρα 3-1-2011
ο πρόεδρος
Γεώργιος Κουσουλός.
Στην ίδια σελίδα διαβάζω:'' Η πρόεδρος του Β τμήματος του Διοικητικού Εφετείου Πατρών ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΙΣΟΥΛΗ.
Έχοντας υπόψη τις διατάξεις της παρ.5 του άρθρου 35 του νόμου 2721/1999, εκτιμώντας τους λόγους που αναφέρονται στην, από 3/1/11, αίτηση αναστολής του Πανταζή Χρονόπουλου, ενόψει και της φύσεως της υποθέσεως αναστέλλει προσωρινά την εκτέλεση της με αρ,πρωτ,116/17-12-2010 διαπιστωτικής πράξης του γ,γ Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας μεχρις εκδόσεως απόφασης επί της αιτήσεως αναστολής''
Πάτρα 13/1/2011
η πρόεδρος του Β τμήματος
Χριστίνα Μισούλη
Εδώ υπάρχει και η στρογγυλή σφραγίδα του ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ.
Αναζητώ τον νόμο 2721/1999 .Διαβάζω το άρθρο 35, ξαναδιαβάζω την παράγραφο 5: Ο πρόεδρος..... ποιος πρόεδρος; Σαφέστατα ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας ή ο πρόεδρος ενός τμήματος του συμβουλίου της Επικρατείας!!!!!!!Διαβάστε τον κι εσείς:
ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
ΔΙΜΗΝΙΑΙΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗΣ

ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ......ΕΦΥΓΕ ΝΑ ΠΑΕΙ .........ΣΤΗΝ ΜΑΜΜΑ ΤΗΣ


ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ...ΣΠΙΤΙ

ΒΙΟΛΟΓΟΚΟ GPS ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΧΕΛΩΝΕΣ "ΚΑΡΕΤΑ-ΚΑΡΕΤΑ"

Λύθηκε επιτέλους ένα μυστήριο που απασχολούσε εδώ και πολλά χρόνια τους επιστήμονες: πώς κατάφερναν οι χελώνες "καρέτα-καρέτα", ήδη από τη γέννησή τους, να διασχίζουν χιλιάδες χιλιόμετρα στους ανοιχτούς ωκεανούς, κατά τις μεταναστεύσεις τους, βρίσκοντας το δρόμο τους χωρίς τη βοήθεια οπτικών βοηθημάτων.

Αν ένας άνθρωπος πέσει στην μέση ενός ωκεανού, δεν ξέρει προς τα που πρέπει να κολυμπήσει για να βρει στεριά. Όμως ακόμα κι ένα νεογέννητο χελωνάκι ξέρει μια χαρά ποια κατεύθυνση πρέπει να πάρει.

Για πρώτη φορά, αμερικανοί επιστήμονες ανακάλυψαν ότι ένα μεταναστευτικό ζώο μπορεί, με τη βοήθεια του μαγνητικού πεδίου της Γης, όχι μόνο να "ξέρει" το γεωγραφικό πλάτος, κάτι που θεωρείτο πιο εύκολο και το κάνουν και άλλα ζώα, αλλά επίσης το γεωγραφικό μήκος, κάτι που θεωρείτο μέχρι τώρα σχεδόν αδύνατο. Οι άνθρωποι χρειάστηκαν πολλούς αιώνες μέχρι να μάθουν να προσδιορίζουν το γεωγραφικό μήκος στη ναυσιπλοΐα.

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ
Οι ερευνητές του πανεπιστημίου της Β. Καρολίνα, με επικεφαλής τον Νάθαν Πάτμαν, που δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στο έγκριτο περιοδικό βιολογίας "Current Biology", σύμφωνα με το BBC και το "Scientific American", κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι χελώνες δεν αντιλαμβάνονται μόνο τις διαφορές του μαγνητικού πεδίου από βορρά προς νότο (γεωγραφικό πλάτος), αλλά και από ανατολή προς δύση (γεωγραφικό μήκος). Οι ερευνητές πρόσδεσαν ειδικούς πομπούς σε χελωνάκια και τα έριξαν σε στρογγυλές τεχνητές μικρές λίμνες που περιβάλλονταν από μαγνητικά πηνία ελεγχόμενα από ηλεκτρονικό υπολογιστή. Αναπαρήγαγαν έτσι τα μαγνητικά πεδία σε δύο διαφορετικές περιοχές του Ατλαντικού, στο Πουέρτο Ρίκο στα ανατολικά και στο Πράσινο Ακρωτήριο στα δυτικά. Οι δύο αυτές περιοχές έχουν ίδιο γεωγραφικό πλάτος, αλλά διαφορετικό γεωγραφικό μήκος. Όμως τα χελωνάκια αμέσως κολύμπησαν σε αντίθετες κατευθύνσεις, τις σωστές και στις δύο περιπτώσεις (βορειοανατολικά και νοτιοδυτικά αντίστοιχα), ώστε να ακολουθήσουν την παραδοσιακή μεταναστευτική πορεία των προγόνων τους.

Οι επιστήμονες δεν είναι ακόμα σίγουροι με ποιο τρόπο οι χελώνες "διαβάζουν" τον μαγνητικό χάρτη της Γης, αλλά φαίνεται ότι από τη μια αντιλαμβάνονται την μεταβαλλόμενη ισχύ του μαγνητικού πεδίου, που είναι πιο ισχυρό κοντά στους Πόλους και πιο ασθενές στον Ισημερινό (οπότε "ξέρουν" το γεωγραφικό πλάτος) και, από την άλλη, αντιλαμβάνονται τη διαφορετική κλίση του πεδίου σε σχέση με την επιφάνεια της Γης, δηλαδή τη συνεχώς μεταβαλλόμενη γωνία υπό την οποία οι γραμμές του μαγνητικού πεδίου διασχίζουν την γήινη επιφάνεια (πράγμα που τους επιτρέπει να "ξέρουν" το γεωγραφικό μήκος).

Σύμφωνα με τους ερευνητές, κάθε σημείο του ωκεανού έχει μια δική του ελαφρώς ξεχωριστή μαγνητική "υπογραφή". Έτσι, η χελώνα "καρέτα-καρέτα" (που θεωρείται "επαπειλούμενο" είδος) είναι σαν να ακολουθεί μαγνητικές "συντεταγμένες" στην πορεία της διαμέσου των ωκεανών, κάτι ανάλογο με το GPS των ανθρώπων, μόνο που το δικό της είναι βιολογικό!

Οι αμερικανοί ερευνητές δήλωσαν ότι η ανακάλυψή τους μπορεί να αξιοποιηθεί για την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών ναυσιπλοΐας, ιδίως σε περιπτώσεις που οι δορυφόροι δεν είναι διαθέσιμοι, άρα ούτε το GPS.

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΧΟΥΝ Ο "ΑΚΑΛΥΠΤΟΣ" ΚΑΙ Ο Γ. ΣΧΙΖΑΣ.

Ο ΑΡΓΥΡΗΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ Κ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΗΘΕΛΕ 300ΕΥΡΟ. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΕ ΛΙΓΟ?
Από το χρήστη ΑΚΑΛΥΠΤΟΣ στις ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ στις 10:19 πμ


GIDERA EISASTE OI PIO POLLOI!O ARGYRHS STHN PRA3H EINAI SOSIALISTHS!!!ESY AKALYPTE TENEKES 3EGANWTOS!!!!
  

ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΚΑΙ.... ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ








ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΜΑΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Πιστό στην τήρηση της απόφασης της κυβέρνησης για περιορισμό των προσλήψεων, το υπουργείο Εσωτερικών καλεί τους δήμους και τις περιφέρειες της χώρας να αποστείλουν τα αιτήματά τους για πρόσληψη του «απολύτως απαραίτητου προσωπικού» μέχρι τις 3 Μαρτίου. Σύμφωνα με εγκύκλιο που υπογράφει ο υφυπουργός Εσωτερικών, Γιώργος Ντόλιος, πρόκειται για προσλήψεις προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και με συμβάσεις μισθώσεις έργου. ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ. ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΥΧΕΙ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ; ΝΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ... ΟΠΟΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΟΚΤΑΜΗΝΗ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ....
Από το χρήστη Ανώνυμος στις Ο "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" ΕΡΩΤΑΤΑΙ..... την 25/2/2011

ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ........ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ 100%.

Ελληνικές πρεσβείες: αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα

Διεθνή διασυρμό υφίσταται η Ελλάδα εξαιτίας των  αιματηρών περικοπών του υπουργείου Εξωτερικών προς τις ελληνικές πρεσβείες και τα προξενεία της χώρας μας ανά τον κόσμο. Οι διπλωματικοί υπάλληλοι εργάζονται σε αρκετές των περιπτώσεων κάτω από απερίγραπτες συνθήκες, χωρίς θέρμανση, ίντερνετ, αστυνόμευση, ενώ σε κάποιες άλλες, όπως στην ελληνική πρεσβεία του Παρισιού, τσοντάρουν από την τσέπη τους για να καλύψουν τα έξοδα θέρμανσης και κίνησης! Τις τελευταίες δύο εβδομάδες η ελληνική πρεσβεία στο Κίεβο έχει μείνει χωρίς φύλαξη καθώς κόπηκαν τα κονδύλια, στη Βιέννη έμειναν χωρίς φως και τηλέφωνο, στη Μόσχα απέλυσαν και την τελευταία καθαρίστρια που είχε απομείνει, στο Λονδίνο δεν είχαν πρόσβαση στο Διαδίκτυο, ενώ με επίσχεση εργασίας από το επιτόπιο προσωπικό τους κινδυνεύουν οι ελληνικές αρχές στην Τουρκία.
Σε κάποιες Αρχές έχει γίνει μέχρι και ρεφενές προκειμένου να αγοραστούν χαρτί ή μελάνι για τον εκτυπωτή ή καθαριστικά. Σε άλλες οι υπάλληλοι φεύγουν νωρίτερα αφού το ελληνικό κράτος σταμάτησε να τους διαθέτει χρήματα για τη θέρμανση και επειδή οι χώρες όπου υπηρετούν βρίσκονται σε ψυχρά κλίματα, δεν αντέχουν το κρύο και την παγωνιά.
Αλλού κινδυνεύουν να τους κόψουν το νερό ή το ρεύμα επειδή έχουν μείνει απλήρωτοι οι λογαριασμοί ύδρευσης ή ηλεκτροδότησης. Βεβαίως δεν συζητάμε για τις μετακινήσεις υπηρεσιακών αυτοκινήτων, οι οποίες έχουν μειωθεί σχεδόν κατά 60%, είτε γιατί δεν υπάρχουν χρήματα για καύσιμα είτε γιατί δεν έχουν πληρωθεί τα ασφάλιστρα των αυτοκινήτων. Την ίδια στιγμή κεντρική υπηρεσία του υπουργείου Εξωτερικών αντιμετωπίζει παρόμοια προβλήματα. Η απάντηση που δίνεται σε διπλωματικούς ή διοικητικούς υπαλλήλους των οποίων έχει βγει η μετάθεση και πρέπει να μετακινηθούν από τοεσωτερικό προς το εσωτερικό ή το αντίστροφο και καθυστερεί η υλοποίηση της είναι: «Εάν βιάζεστε, βάλτε τα λεφτά από την τσέπη σας».
Το γεγονός βεβαίως ότι αυτοί οι άνθρωποι κουβαλούν πίσω τους μια ολόκληρη οικοσκευή, ενώ αρκετοί έχουν και τις οικογένειές τους μαζί, μικρή σημασία έχει για κάποιους.
Το «ΘΕΜΑ» επικοινώνησε με τον κ. Γρηγόρη Δελαβέκουρα, εκπρόσωπο του υπουργείου Εσωτερικών, παραθέτοντας όλες τις παραπάνω περιπτώσεις: «Το πρόβλημα είναι γενικό. Υπάρχει μια σειρά από προβλήματα που πρέπει να λύσουμε. Το σημαντικότερο είναι το ζήτημα εφαρμογής του προϋπολογισμού. Το υπουργείο Οικονομικών άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η κατάρτιση και η υλοποίηση του προϋπολογισμού και στην ουσία διέθεσε στο υπουργείο Εξωτερικών και σε όλο το Δημόσιο το 7% από τα διαθέσιμα για το 2011 τον μήνα Ιανουάριο, ενώ στο παρελθόν διέθετε το 25%».
http://toblogtonkirion.gr/2011/02/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%B2%CE%B5%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CF%84%CF%89%CF%80%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD/
Πηγή: Πρώτο Θέμα

"ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ" ...ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΜΕ

κ ομως καλλικρατη αυτο με την επιτροπη του αρθ 152 δεν ειναι αμελητεο. Μαλλον θα μειοψηφισει ο δικαστικος... εχουν εξασφαλισει την ψηφο των αλλων μελων της. Αν γινει και αυτο τοτε μαλλον εμεις οι αλλοι δεν ξερουμε που να κρυφτουμε και αιωνια η μνημη μας ειπε ο φωτης. ο φωτης θα γινει αρχηγος....
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΦΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΣ....ΑΙΩΝΙΑ ΣΑΣ Η ΜΝΗΜΗ!!!!! την 26/2/2011

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΑΠΟ ΚΑΚΟΒΑΤΟ. ΘΕΛΕΙ "ΠΕΝΙΕΣ"......

ΕΔΩ ΣΤΟ ΚΑΚΟΒΑΤΟ ΠΟΛΛΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΑΚΟΥΜΕ...... ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ. ΕΙΧΑΜΕ ΜΑΘΕΙ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΦΕΤΟΣ...ΤΙΠΟΤΑ. ΛΕΝΕ , ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ. ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ..... ΠΑΡΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΝΩ ΣΟΥ, ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΤΩΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΕΛΟΥΜΕ "ΠΙΣΤΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ" ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΝΙΕΣ.!!!!!!
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ την 25/2/2011
 
ΣΧΟΛΙΟ: Ρε εσείς εκεί κάτω τι θα κάνετε με τον σταθμό???? Βρωμάει το χωριό σας....

Ο "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" ΕΞΗΓΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ....

Ο Αποστολόπουλος απέρριψε τον διορισμό της ως αντιδήμαρχο με την αιτιολογία ότι την θεωρεί αναπληρωματικό και όχι τακτικό μέλος του δημοτικού συμβουλίου. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Κάποιοι έκαναν ένσταση κατά της εκλογής του Μπηλιώνη λόγω κωλλύματος εκλογιμότητας. Το πρωτοδικείο απεφάσισε πρωτόδικα ότι κακώς εκλέγηκε. Ο Μπηλιώνης όμως έκανε έφεση και σύμφωνα με το άρθρο 261 παρ.5 του Ν.2717/1999 αναστέλεται η εκτέλεση της πρωτόδικης απόφασης.Η αναστολή ισχύει μέχρι την δημοσίευση της απόφασης του ένδικου μέσου της έφεσης. Οταν δημοσιευθεί η απόφαση της έφεσης τότε το πρωτοδικείο θα τροποποιήσει την ανακήρυξη των συνδυασμών και των υποψηφίων και θα βγάλει τον Μπηλιώνη από μέσα. Αυτή η τροποποιητική ανακήρυξη θα πάει στον Αποστολόπουλο και τότε θα θεωρήσει ότι η Γαλάνη αντικαθιστά τον Μπηλιώνη που εξέπεσε αυτοδίκαια. Μέχρι τότε ο Αποστολόπουλος έχει στα χέρια του την αρχική ανακήρυξη 162/2010 του πολυμελούς πρωτοδικείου Ηλείας την οποία και επικαλείται. θα πρέπει να πάρει στα χέρια του νέα απόφαση από το πολυμελές πρωτοδικείο Ηλείας για να μπορεσει να θεωρήσει ότι η Γαλάνη αντικαθιστά τον Μπηλιώνη.Και θα την πάρει όταν εκδικαστεί η έφεσεη.
Από το χρήστη ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ στις Ο "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" ΕΡΩΤΑΤΑΙ..... την 25/2/2011

ΠΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ

Δημήτρουλα, Επειδή το μυαλό μου,τρέχει με την ταχύτητα του Φαντομ ενώ το δικό σου τρέχει με την ταχύτητα της χελώνας,ξέρω ότι κάνατε προσφυγή κατά της απόφασης του Γενικού Γραμματέα. Εύχομαι μόνο να μη γίνει αυτό που μου περνάει από το μυαλό.Δεν θα ξέρετε που να κρυφτείτε μετά. Το σκάνδαλο του Κοσκωτά θα είναι κουραφέξαλο μπροστά σε αυτό που προσπαθείτε να δημιουργήσετε.Περιμένω να δώ...και θα τα πούμε μετά καλλίτερα.
Από το χρήστη ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ στις ΦΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΣ....ΑΙΩΝΙΑ ΣΑΣ Η ΜΝΗΜΗ!!!!! την 26/2/2011

25/2/11

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΖΑΧΑΡΩΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ – ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ & ΙΟΝΙΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πάτρα     τηλ.: 2610-465816, 2610-465855
 fax: 2610-465816
Τρίπολη  τηλ.:2713-601007
    fax: 2710-232383
Κέρκυρα τηλ.:26613-61597
 fax: 26610-44424

                                                                                                         Πάτρα, 25-2-2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΑΧΑΡΩΣ

Ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσος Αποστολόπουλος και ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Δήμου Ζαχάρως κ. Γεώργιος Μπάμης υπέγραψαν προγραμματική σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «Αναβάθμιση και επέκταση του βιολογικού καθαρισμού του Δημοτικού Διαμερίσματος Ζαχάρως του Δήμου Ζαχάρως».

Το έργο στο σύνολό του χρηματοδοτείται από τα Ελληνικά Πετρέλαια. Ο προϋπολογισμός του ανέρχεται στο ποσό της δωρεάς, ήτοι σε 4.500.000 €, συμπεριλαμβανομένου του εργολαβικού οφέλους, απροβλέπτων, αναθεωρήσεων και Φ.Π.Α.

Τελικός δικαιούχος και φορέας υλοποίησης του έργου είναι η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Δήμου Ζαχάρως, ενώ Διευθύνουσα Υπηρεσία ορίστηκε η Διεύθυνση Ελέγχου Κατασκευής Έργων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.




ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ

Κάθε ανοικτή εκδήλωση που γίνεται για να διατηρείται το έθιμο της Τσικνοπέμπτης είναι καλή και πρέπει να επιβραβεύουμε τους συντελεστές της. Δεν νομίζω ότι πρέπει να σταθούμε στις κριτικές και τις παρατηρήσεις αλλά να πούμε ένα ΜΠΡΑΒΟ σε όλους που προσπάθησαν και πρόσφεραν στην πλατεία της Ζαχάρως ένα μεζέ και ένα κρασί στους ντόποιους και τους περαστικούς της πόλης μας.
Αργύρη έκανες φιλότιμη προσπάθεια μαζί με τους κυνηγούς μας και το blog έλαβε μερικά email που είχαν θετικά σχόλια για την κίνησή σας αυτή. Κρατάμε στα υποψιν ότι ηταν ΔΩΡΕΑΝ   η μουσική (κονσόλα-τραγούδια κλπ) απο εσένα και περιμένουμε και συνέχεια......
Έμαθα ότι ο Πανταζής νωρίτερα είχε πάει πάνω στην Ζούρτσα όπου ευχήθηκε στους εκεί ψηφοφόρους του και φίλους του πίνοντας μαζί τους κρασάκι.
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ....

Ο "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" ΕΡΩΤΑΤΑΙ.....

ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΗΝΑ Η ΙΔΙΑ Η ΓΑΛΑΝΗ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΑΧΟΥΣΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΜΠΗΛΙΩΝΗ. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ; Η ΔΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΩΣ ΑΜΙΣΘΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ.
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΦΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΣ....ΑΙΩΝΙΑ ΣΑΣ Η ΜΝΗΜΗ!!!!! στις 8:36 μμ

ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΓΑΛΕΙΑ


ΡΟΖ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΕ ΜΕ ΤΟΝ...ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ. ΤΥΧΑΙΟ???

 Η Πάτρα δεν έχει μόνο το όνομα έχει και τη χάρη. Μια νέα ροζ ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας πάλι στην πόλη που έχει αναδείξει τις περισσότερες πιπεράτες ιστορίες, με πρωταγωνιστές... , ένα γνωστό επιχειρηματία, δυο φίλους του, ένας από τους οποίους αποδείχτηκε εραστή της γυναίκας του.
Όλα τα έχει αυτή η υπόθεση.Από παρακολουθήσεις μέχρι ροζ αποκαλύψεις...
Το θέμα αποκάλυψε «Κόσμος» και η ιστορία ξεκίνησε από τις ανασφάλειες του επιχειρηματία που τελικά ήταν βάσιμες.
Άνθρωποι του κοντινού περιβάλλοντος λένε ότι όλα άρχισαν πριν από μερικές εβδομάδες και συγκεκριμένα, όταν ο επιχειρηματίας αντελήφθη ότι κάτι είχε αλλάξει στη συμπεριφορά της γυναίκας του. Έκανε τα πάντα για να την κάνει να νιώσει ευτυχισμένη μαζί του, όμως η συμπεριφορά της παρέμενε ίδια.
Το μυαλό του λοιπόν πήγε κατευθείαν στο πονηρό κι έτσι αποφάσισε να βάλει έναν φίλο του να την παρακολουθήσει. Πριν από μία εβδομάδα, η σύζυγος βγήκε για νυχτερινή έξοδο σε γνωστό κέντρο της Πάτρας. Στην παρέα της ήταν μόνο γυναίκες, όλες οι κολλητές της φίλες, και κανένας άνδρας. Στο ίδιο μαγαζί ωστόσο βρισκόταν με δική του παρέα και ο... υπάλληλος του άνδρα της ο οποίος καθόταν σε κοντινό με αυτήν τραπέζι. Οι ματιές διαδέχονταν η μία την άλλη. Το ίδιο και τα μηνύματα sms στα κινητά τηλέφωνα.
Ο φίλος του συζύγου ήταν κι αυτός στο ίδιο νυχτερινό κέντρο, αφού παρακολουθούσε την σύζυγο! Κάποια στιγμή, η σύζυγος και ο υπάλληλος του συζύγου σηκώθηκαν από τα τραπέζια τους και πήγαν στην τουαλέτα. Στο φίλο του συζύγου φάνηκε περίεργο αλλά δεν ήξερε τι να κάνει. Αποφάσισε να περιμένει όμως η ώρα περνούσε.
Είχαν ήδη συμπληρωθεί είκοσι λεπτά και ούτε η γυναίκα αλλά ούτε και ο υπάλληλος έβγαιναν. Έτσι, ο φίλος που είχε αναλάβει την παρακολούθηση αποφάσισε να μπει μέσα. Βρέθηκε μάλιστα στις γυναίκες τουαλέτες και ακούγοντας σε μία από αυτές ερωτικούς ήχους, δεν δίστασε να ανοίξει την πόρτα και να δει με τα ίδια του τα μάτια του, το παράνομο ζευγάρι.
Όπως ήταν φυσικό ενημέρωσε τον «κολλητό» του και όλα πλέον έχουν πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης! Το περίεργο, όμως, στην ιστορία είναι ότι ο υπάλληλος - εραστής, εξακολουθεί να εργάζεται στην επιχείρηση του απατημένου συζύγου!


ΣΧΟΛΙΟ: Ουδεμία σχέση έχει η ιστορία με την περιοχή μας.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ C130

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 25/02/2011

Την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011 πραγματοποιήθηκε επιχείρηση απεγκλωβισμού Ελλήνων πολιτών από τη Λιβύη.
Στην επιχείρηση χρησιμοποιήθηκαν τρία μεταγωγικά αεροσκάφη C-130 Ηρακλής τα οποία απογειώθηκαν το πρωί από την 112 Πτέρυγα Μάχης, αεροδρόμιο Ελευσίνας.
Δύο αεροσκάφη μετέβησαν απευθείας στο αεροδρόμιο Τρίπολης της Λιβύης απ'όπου παρέλαβαν συνολικά 170 άτομα, τα οποία μετέφεραν στον Διεθνή αερολιμένα "Ελευθέριος Βενιζέλος" στις 21:47 της ίδιας ημέρας το πρώτο και 00:27 της επομένης το δεύτερο.
Το τρίτο C-130 προσγειώθηκε αρχικά στο αεροδρόμιο Σέμπχα της Λιβύης απ΄όπου παρέλαβε 36 άτομα και στη συνέχεια προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Καρδαμπίγια κοντά στη Σύρτη από όπου παρέλαβε επιπλέον 23 άτομα. Προσγειώθηκε στον Διεθνή αερολιμένα "Ελευθέριος Βενιζέλος" στις 01:23 της 25ης Φεβρουαρίου.
Συνολικά απεγκλωβίσθηκαν 229 άτομα. Η αποστολή εκτελέσθηκε σε συντονισμό και συνεργασία των Υπουργείων Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας.
 
 
 



 

ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ.ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ....

Πέντε νεκροί και πέντε τραυματίες είναι ο απολογισμός δυστυχήματος που σημειώθηκε στις 6.30 σήμερα το πρωί στην περιοχή Μάλκαρα της επαρχίας Τεκιρντάγ (Ραιδεστός) όταν το λεωφορείο της τουρκικής εταιρείας Metro, που πραγματοποιούσε δρομολόγιο από την Αθήνα προς την Κωνσταντινούπολη, έπεσε σε γκρεμό υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Aυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι το λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα, βάθους 8 μέτρων, προφανώς λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που περιόριζαν την ορατότητα.

Η Ελληνίδα πρόξενος στην Αδριανούπολη, κ. Παρασκευή Τζιβελέκου, έχει επιληφθεί της αναγνώρισης των νεκρών και της περίθαλψης των τραυματιών, οι περισσότεροι από τους οποίους βρίσκονται στο δημόσιο νοσοκομείο στα Μάλκαρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι περισσότεροι από τους επιβάτες του λεωφορείου ήταν Έλληνες υπήκοοι ποντιακής καταγωγής, προερχόμενοι από περιοχές της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.

Επί τόπου μεταβαίνουν στελέχη του Γενικού Προξενείου Κωνσταντινούπολης, καθώς και του Προξενείου Αδριανούπολης, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο. Παράλληλα, έχει τεθεί σε ετοιμότητα ένα μεταγωγικό αεροσκάφος C-130 της πολεμικής αεροπορίας.

ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ......Ο ΚΑΝΤΑΦΙ




ΠΡΟΣΟΧΗ. 

Μην τρομάζετε ρε παιδιά τον ΚΑΝΤΑΦΙ........
άλλος ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ..........

TOP GEAR - ALBANIA


Είναι τρελοί αυτοί οι Αλβανοί. Έκαναν ένα ωραίο μονταζ ΌΤΙ ΚΛΕΒΟΥΝ οι ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ TOP GEAR στους ΑΓΙΟΥΣ ΣΑΡΑΝΤΑ την τράπεζα ......ΑLPHA BANK και προσπαθούν να διαφύγουν με το καραβάκι για....ΚΕΡΚΥΡΑ.   ΔΕΣΤΕ ΤΟ......

ΦΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΣ....ΑΙΩΝΙΑ ΣΑΣ Η ΜΝΗΜΗ!!!!!

ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ" (ανώνυμε και οι ...πέριξ Σου) Αιωνία σας η μνήμη ... κρατώ στο αρχείο τα γραπτά σας, για να τα πούμε σε λίγες μέρες.
Από το χρήστη Φώτης Δημήτρουλας στις O "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ Κ. ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ. την 25/2/2011

ΕΝΤΙΜΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΥΡ-ΠΑΝΤΕΛΗ


ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΤΟΥ HELLENIC SPIRIT ,

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ-ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ κλπ κλπ Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2011, 22:21 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΤΟΥ HELLENIC SPIRIT , TO ΠΛΟΙΟ ΑΥΤΟ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΛΥΒΙΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΒΕΓΓΑΖΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΠΟΥ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ .ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΕΙΧΕ ΝΑΥΛΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ .ΕΦΘΑΣΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ 15 ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ 15 ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΠΑΤΖΕ .ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ,ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ Η ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΣΑΛΠΑΡΟΥΜΕ,ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΜΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ .ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ . ειμαι ενας συγγενεις απο αυτους τους ελληνες
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΛΙΒΥΗ.. την 25/2/2011

Ο "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" ΜΠΛΟΦΑΡΕΙ......ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΣΤΥΛ.

Αφού δεν καίγεσαι να κάνεις διάλογο μέσα από τα blog και ειδικά με ανώνυμους "παντός τύπου",τότε γιατί σε τρώει ο κ..ος σου και μπαίνεις σε αυτό το blog και κάνεις διάλογο μαζί μου,αφού είμαι ανώνυμος? Ακου λοιπόν αφού στην πραγματικότητα σου αρέσει ο διάλογος.(Μου θυμίζεις το βαράτε με και ας κλαίω).

1.Γνωρίζω πολύ καλλίτερα από εσένα ότι το ποσοστό του νικητή βγαίνει επι των ψηφισάντων.Ακόμη και ένα παιδάκι μπορεί να καταλάβει ότι αυτοί που ψηφίζουν βγάζουν τον νικητή των εκλογών,γιατί ένας δήμος η ένα κράτος η μια οργάνωση κλπ πρέπει να διοικηθεί .Υπάρχει όμως διαφορά μεταξύ του ηγέτη και του λαοπρόβλητου ηγέτη.Ηγέτης είναι αυτός που πήρε την πλειοψηφεία μεταξύ των ψηφισάντων,λαοπρόβλητος όμως ηγέτης είναι αυτός που πήρε την πλειοψηφεία των εχόντων δικαίωμα ψήφου άσχετα αν ψήφισαν η όχι.Και ο Πανταζής δεν μπορεί να αυτοαποκαλείται "λαοπρόβλητος" ηγέτης όταν το 73% αυτών που έχουν δικαίωμα ψήφου δεν τον ψήφισαν,Και θα σου φέρω ένα παράδειγμα μήπως και το καταλάβεις.Ο Πανταζής είπε σε συνέντευξη ότι έτσι και κουνήσει το χέρι του είναι τόσο λαοπρόβλητος και λαοφιλής που ο λαός θα ξεσηκωθεί αμέσως.Και σε ερωτώ.Εστω και κουνάει το χέρι του και από τους 100 ξεησηκώνονται οι 27 και οι 73 μείνουν απαθείς.Πιστεύεις ότι θα του δώσει κανένας σημασία?Αλλο να είχε την πραγματική πλειοψηφεία και από τους 100 να ξεσηκώνονταν οι 56 και οι 44 να εμεναν απαθείς.Τότε θα του έδιναν μεγάλη σημασία.Επομένως ο Πανταζής βγήκε Δήμαρχος.Δεν είναι όμως και ο λαοπρόβλητος Δήμαρχος.Και αυτοί από το υπουργείο κοιτάζουν το σύνολο του λαού και όχι τα ποσοστά που βγαίνουν με το 60% αποχή.Υπολογίζουν φίλε και την αποχή.Και η αποχή δεν είναι με το μέρος του Πανταζή.Είναι όμως λαός.Το κατάλαβες η να βάλω τις φωνές??χαχαχαχα.

 2.Στη δεύτερη παράγραφο,από τα γραφόμενα σου,έχω βγάλει το συμπερασμα ότι ρίχνεις άδεια για να πιάσεις γεμάτα.Σε έχει φάει η περιέργεια να μάθεις ποιος είμαι.Λες καλό βράδυ αλλα στη πραγματικότητα θα έχεις κακό βράδυ γιατί δεν θα κοιμηθείς φέρνοντας στο μυαλό σου όλους για να βρείς ποιος είμαι.Επειδή σε λυπάμαι θα σε βοηθήσω. Είμαι Ζαχαραίος χωρίς κανένα περιουσιακό στοιχείο στη Ζαχάρω.Οτι είχα τα πούλησα και τα έφαγα με τις γκόμενες.Για αυτό λέω ότι δεν έχω συμφέροντα στη Ζαχάρω. Το μικρό μου όνομα είναι Γιώργος. Κατάγομαι από ενα χωριό της Ζαχάρως. Κατοικώ στην ευρύτερη περιοχή της Ζαχάρως αλλα δεν εργάζομαι στη Ζαχάρω. Κυκλοφορώ κάθε μέρα ανάμεσα σας,δεν λέω κουβέντα και σας κάνω χάζι. Πιστεύω να σε βοήθησα. Αντε και καλά ξεμπερδέματα με τον γρίφο. χαχαχαχαχα
Από το χρήστη ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ στις Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ" την 25/2/2011

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ.......ΘΑΝΑΣΗ

ΘΑΝΑΣΗ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΙΑΤΡΙΚΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ! ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ;ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ''ΠΟΛΥ!'' ΕΜΕΙΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΜΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΘΕΙ ΤΟ ''ΕΥ''.ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ, ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣ ΤΟ ''ΕΥ''ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ! ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ!!!
Από το χρήστη ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ στις Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ" την 25/2/2011

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.....

χαχααχαχαα Δεν μπορώ να κρατηθώ από τα γέλια. Ο Αργύρης ανέβασε στο facebook ένα βίντεο από την σημερινή εκδήλωση και γράφει: Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΟΣ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ. Βλέποντας το βίντεο παρατηρώ καμμιά τριανταριά άτομα του Πανταζή και του Αγραπιδά.Σε άλλο βίντεο βλέπω στην εκδήλωση τον Πανατζή και τον Αγραπιδά φάτσα-κάρτα. Ο Αργύρης μάλλον αυτό εννοεί μόνιασμα.Την αφομοίωση του Αγραπιδά από τον Πανταζή. Αυτό το "μόνιασμα" Αργύρη μου το γνωρίζουμε εδώ και πολύ καιρό. Μόνο που αυτό το ¨μόνιασμα" δεν μπορεί να πετύχει πολλά. Ας πετύχει πρώτα να κάνει ένα νόμιμο δημοτικό συμβούλιο που να το αναγνωρίζει ο Αποστολόπουλος και βλέπουμε για τις άλλες επιτυχίες του. Αλήθεια οι άλλοι της αντιπολίτευσης που ήταν? Μάλλον για να μην κάνουν εμετό βλέποντας αυτό το "μόνιασμα" ξέρασμα,προτίμησαν να το τσικνίσουν μόνοι τους.
Από το χρήστη ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ στις Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ" την 24/2/2011


Καλλικράτη πέστα.περιμένουμε πως καιπως να διαβασούμε τις απόψεις σου.Μπαίνω στο αμαρτωλό μόνο να δω τι έχεις γράψει.Συνέχισε.....
Από το χρήστη Ανώνυμος στις Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ" την 24/2/2011

24/2/11

Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ"

Φίλε,λές βλακείες για τους παρακάτω λόγους:

1.και σπουδαιότερο,δεν έχω καμμία σχέση με το blog.Τον blogger δεν τον γνωρίζω ούτε εξ αποστάσεως.Τυχαία βρήκα το blog στο facebook και διαβάζοντας τα κουφά είπα να επέμβω μήπως και κατανοήσετε ορισμένα πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας αλλά δεν τα έχετε πάρει χαμπάρι.

2.Δεν απογόρευσα σε κανέναν να διατυπώσει αντίθετη άποψη από την δική μου. Αντίθετα επιζητώ τις αντίθετες απόψεις για να μπορέσουμε να κάνουμε διάλογο εκθέτοντας ο καθένας τα επιχειρήματα του.Στην πραγματικότητα φαίνεται σαν να κάνω μονόλογο γιατί δεν έχουν ακουστεί αντίθετες σοβαρές απόψεις και επιχειρήματα. Από πολλούς μόνο άναρθρες κραυγές άκουσα και ζητωκραυγές για τον Πανταζή.

3.Δεν εξυπηρετώ κανένα συμφέρον,για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έχω το παραμικρό συμφέρον στην Ζαχάρω και σε ολη την ευρύτερη περιοχή του νομού Ηλείας. Ενας απλός θεατής είμαι που τα παίρνει στο κρανίο βλέποντας τις κωμικοτραγικές καταστάσεις που έχετε δημιουργήσει.Δεν μπορώ να βλέπω παλαβά και να ακούω κουφά πράγματα.Αυτό είναι όλο.

4.Για δημοκρατία άστο καλλίτερα. Μη μιλάς σε εμένα. Είσαι πολύ μικρός ακόμη.Ξέρεις πόσο μικρός?Αν κοιτάξω κάτω και ιδώ ένα μερμήγκι,αυτό μπορεί να είναι μεγαλύτερο από εσένα.Το πετσί μου γνωρίζει καλλίτερα τι σημαίνει δημοκρατία.

5.Είναι πασιφανές,ότι εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια.Αυτά που γράφω σε ενοχλούν γιατί είναι αντίθετα με το συμφέρον σου.Πιστεύεις ότι όπως τα βλέπεις εσύ όλα για συμφέρον το ίδιο τα βλέπουν και οι άλλοι.Δεν μπορείς να διανοηθείς ότι το να γράφεις κάτι μπορείς να το κάνεις και χωρις να έχεις κανέναν συμφέρον,για αυτό με αποκαλείς ότι εξυπηρετώ συμφέροντα.Γνωρίζω ότι σε ενοχλούν αυτά που γράφω.Σε καταλαβαίνω απόλυτα.Εγώ όμως θα γράφω ότι γουστάτω και όπως γουστάρω και ο μοναδικός ο οποίος μπορεί να με κρίνει και να διαγράψει ελεύθερα τα σχόλια μου είναι ο διαχειριστής του blog.Αν δεν τα διαγράψει τότε η μην τα διαβάζεις η απάντησε μου με επιχειρήματα η διαφορετικά κάνε γαργάρα και μην μιλάς.

6.Μου λες ότι ανήκω σε εκείνους που θεωρούν το 56% ηλίθιους. Καταρχήν διευκρίνησε μου τι εννοείς οταν γράφεις 56%?Εννοείς των ψηφισάντων η των εγγεγραμμένων?Γιατί εγώ εννοώ των ψηφισάντων που αντιστοιχεί στο 27% του συνόλου των εγγραμμένων.Τότε ναι.
Εγώ ανήκω στην συντριπτική πλειοψηφεία του 73% του λαού της Ζαχάρως που ΔΕΝ ψήφισε τον Πανταζή.
Από το χρήστη ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ στις "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ" ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟ 56% ΗΛΙΘΙΟΥΣ??? στις 3:30 μμ
 
ΣΧΟΛΙΟ: Εύχομαι και άλλοι φίλοι να σχολιάζουν όπως και εσύ ώστε να υπάρχει διαλογός με επιχειρήματα. Κουβέντες καφενείου στα καφενεία........

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΛΙΒΥΗ..



ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ.

ΑΜΑΡΤΟΛΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΙΣ 10.55 ΠΜ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ "Αν δεν αντέχεις την άλλη άποψη να μην επιτρέπεις σχόλια στο μπλόγκ σου." ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ? ΟΤΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΣΕ ΕΝΑ? ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ....
Από το χρήστη Ανώνυμος στις "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ" ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟ 56% ΗΛΙΘΙΟΥΣ??? στις 12:24 μμ
 
 
ΣΧΟΛΙΟ: ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. ΘΑ ΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΣΒΗΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ....ΑΙΣΧΡΑ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ.
 
 

AMAN. ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ

ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΑ ΤΡΙΑ C130 ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ.

Τρία μεταγωγικά αεροσκάφη C-130 της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, με επικεφαλής τον υφυπουργό Εξωτερικών και στελέχη από τα υπουργεία Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας, που θα συντονίσουν την επιχείρηση, αναχώρησαν στις 09:00 το πρωί από το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας με προορισμό την Τρίπολη και την Σάμπχα.  Πριν από λίγα λεπτά έφθασαν στον προορισμό τους.
Τις δυσκολίες της επιχείρησης, η οποία τελικά έλαβε άδεια πτήσης, επισήμανε σε τηλεοπτική του δήλωση ο κ. Δόλλης λίγο πριν την αναχώρησή του από το αεροδρόμιο της Ελευσίνας. «Ευχόμαστε μέχρι το βράδυ να έχουμε φέρει κόσμο από την Τρίπολη και τη Σάμχα και να δούμε για τα υπόλοιπα μέρη όπου υπάρχουν Έλληνες τι δυνατότητες έχουμε, τι συνεργασίες θα κάνουμε κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες».«Οι Έλληνες είναι περίπου 300. Προσπαθούμε να εντοπίσουμε όσους μπορούμε και όσο είναι δυνατόν. Γίνονται προσπάθειες κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες γι’ αυτό πάω και εγώ ο ίδιος» τόνισε ο υφυπουργός.

ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ. ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ


ΠΑΜΕ ΠΛΑΤΕΙΑ????

EIDES AMARTOLE HRTHE O KATAKLISMOS. THA PAS STHN PLATEIA STH FIESTA TOY PAVLOY TOY ARGIRI MAZI ME TA ALLA TA PAIDIA; EGO PAO TORA
Από το χρήστη Ανώνυμος στις Έκτακτα Δελτία σε ισχύ στις 10:28 πμ

"ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ" ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟ 56% ΗΛΙΘΙΟΥΣ???

Φίλε Καλλικράτη σύμφωνα με τη δική σου γνώμη απαγορεύεται να διατυπώσει κάποιος διαφορετική άποψη από τη δική σου. Ισως γιατί θύγονται τα συμφέροντα που εξυπηρετείς, ίσως δεν το επιτρέπει η βαθιά δημοκρατική σου συνείδηση... Εκτός και είσαι και εσύ υπερπατριώτης και δεν το γνωρίζουμε. Εντύπωση προκαλεί πάντως ότι παρακάμπτεις το γεγονός ότι εκλογές έγιναν προσφάτως... Αλλά ξάχασα ανήκεις σε εκείνους που θεωωρούν το 56% ηληθίους. Αν δεν αντέχεις την άλλη άποψη να μην επιτρέπεις σχόλια στο μπλόγκ σου. Όσο για το σχόλιο στο οποίο αναφέρεσαι αν εξαιρέσει κανείς το "βλαξ" που σου γράψουν, χαρακτηρισμό που δεν επικροτώ αν και είναι στο σταιλ και το επίπεδο που γράψεις και εσύ, έχω να σου πω ότι μάλλον δεν εννοεί αυτό που θέλεις εσύ...να εννοεί, αν θελεις να σε θεωρούμαι έξυπνο όσο δηλώνεις και δεν πρέπει να υποτιμάς και τη νοημοσύνη των άλλων γιατί που ξέρεις σε τόσο λαό μπορεί να βρεθεί, μπορει λέω, που αντιληφθεί και το δικό σου ρόλο μεγάλε πατριώτη...
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ στις 10:44 πμ

ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΕΘΙΜΟ ΦΕΤΟΣ ?

Μια βόλτα έκανα στην Ζαχάρω και ακόμα δεν είδα τίποτα να ετοιμάζουν οι φίλοι του εμπορικού συλλόγου.
Μάλλον το έθιμο της τσικνοπέμπτης δεν θα πραγματοποιηθεί. Είναι και ο καιρός φέτος που δεν ευνοεί την κατάσταση. Πάντως έχουμε ώρα ακόμα.
ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ να ξεκινάμε σιγά-σιγά.........κάρβουνα, κρέατα και κρασάκι.........

χρόνια πολλά

23/2/11

Έκτακτα Δελτία σε ισχύ

Ώρα έκδοσης: 23/02/11 11:00
WOGR91 LGAT 231100
" ΑΜΕΣΟ"

ΑΠΟ : ΕΜΥ/ΕΜΚ
Ελληνικό, 23- 02- 2011 / 1300 C
Α.Α. 04 / 2011
ΠΡΟΣ : ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ


ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ

ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 24-02-201.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ

1. ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΧΕΔΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ.ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ (24-02-11) ΥΦΕΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (25-02-11) ΙΣΧΥΡΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ-ΕΥΒΟΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ, ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ.

2. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΥΚΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΥΨΟΜΕΤΡΟ.

3. ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΑ 8 ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΑ 9 ΜΠΟΦΟΡ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΩΙΝΕΣ
ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 24-02-2011

ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ (ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΤΕΡΑ) ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ, ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ (ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ) ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΟΤΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΤΑ ΙΣΧΥΡΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ, ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΣΤΕΡΕΑ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ), ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ (ΚΥΡΙΩΣ ΝΟΤΙΑ), ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ (ΑΠΟ ΤΗ ΧΙΟ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΤΕΡΑ) ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ.

ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΥΦΕΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ .

ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (25/2/2011) ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΙΣΧΥΡΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ. ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ.

ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ

Σε κάποιο προηγούμενο post είχα γράψει για πλάκα για τσουνάμι στην Ζαχάρω και παρξηγήθηκα από κάποιον παρατρεχάμενο του Πανταζή και με απκαλούσε επικίνδυνο και επιζήμιο. Του απαντώ λοιπόν,ότι έχω έγκυρες πληροφορίες,ότι τις προσεχείς ημέρες θα έρθει τσουνάμι αποκαλύψεων στη Ζαχάρω.Τέτοιο τσουνάμι που τα λαμόγια και τους παρατρεχάμενους δεν τους γλυτώνει ούτε η κιβωτός του Νώε.Να δει και ο κόσμος ποιος είναι επιζήμιος και επικίνδυνος.
Από το χρήστη ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ στις ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΣΜΠΟΥΡΑΣ : "Προδότης και αποστάτης" ο ... στις 9:12 μμ
 
ΣΧΟΛΙΟ: Μπορώ να είμαι ο "άπιστος Θωμάς?" Περιμένω να δω......

ΠΙΑΣΑΝΕ ΤΟΝ ΤΣΑΝΤΑΚΙΑ ON AIR ....ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΦΥΓΕ!!!!


ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΣΜΠΟΥΡΑΣ : "Προδότης και αποστάτης" ο Φώτης Δημήτρουλας.

«Ο μόνος δήμος της Ελλάδας που δεν λειτουργεί το δημοτικό συμβούλιο είναι η Ζαχάρω», τόνισε στο IONION FM, ο Γιώργος Μπούσμπουρας, επικεφαλής παράταξης της ελάσσονος αντιπολίτευσης. Όπως ανέφερε ο κ. Χρονόπουλος μετά την οριστική απόφαση του Αρείου Πάγου και με βάση τον κώδικα τοπικής αυτοδιοίκησης πρέπει να τεθεί σε αργία. Αναμένεται η σχετική απόφαση του υπερπεριφερειάρχη Τάσου Αποστολόπουλου. «Προδότη και αποστάτη» χαρακτήρισε ο κ. Μπούσμπουρας, το δημοτικό σύμβουλο της παράταξης του, Φώτη Δημήτρουλα, τονίζοντας ότι ο κ. Χρονόπουλος έχει καταργήσει το δημοτικό συμβούλιο και οποιαδήποτε απόφαση λαμβάνεται θα κηρυχθεί παράνομη.
Δες και εδώ:

http://ionionfm.gr/player.php?clipid=37328&Narea=ΖΑΧΑΡΩ&Mid=17&sub1=1&Sid=&sub2=

ΚΙΝΗΜΑ "ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΔΙΟΔΙΑ"


ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ


ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;

Ο κύριος που βλέπετε αριστερά από τον κ. Μαρινάκη είναι ο γενικός διευθυντής της Εθνικής Τράπεζας κ. Αλέξανδρος Τουρκολιάς. Αλήθεια κ. Τουρκολιά την ώρα που η τράπεζά σας κάνει πρόταση για την εξαγορά της Alpha bank εσείς επιλέγετε να παρακολουθείτε το ντέρμπι από τη σουίτα του κ. Μαρινάκη; Αν ο κ. Μαρινάκης είναι και πελάτης της τράπεζάς να συγκαλέσετε ΔΣ και να τον βραβεύσετε για την συμπεριφορά του, το ήθος και τις αξίες του. Να τον προσκαλέσετε επίσημα στην τράπεζά σας με τον κ. Ράπανο και να του δώσετε το βραβείο «υπεξαίρεσης και κλοπής πρωταθλήματος» και μια θέση στο ΔΣ της τράπεζας για να σας κάνει μαθήματα ηθικής και δημιουργικής λογιστικής…

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


πηγή: tromaktiko

22/2/11

Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΤΟΑΥΤΟΝΟΗΤΟ:

Καθαρά για λόγους σκοπιμότητας και για να υποστηρίξει την κυβέρνηση ΓΑΠ, το ΕΘΝΟΣ του Μπόμπολα ξεθάβει το σκάνδαλο της εκποίησης έκτασης αμμουδιάς 33 στρεμμάτων στην Παραλία Κατερίνης. Έτσι λειτουργεί η δημοσιογραφία στην Ελλάδα.....Χρησιμοποιεί τις αποκαλύψεις και τα σκάνδαλα εκβιαστικά και για να πιέσει. Για αυτό το ξενοδοχείο πάνω στην άμμο απλώνεται και κανείς δεν θα τιμωρηθεί για αυτό.......Και κάτι ακόμα: το σκάνδαλο αυτό δεν είναι μόνο γαλάζιο, όπως το χαρακτηρίζει, αλλά έχει ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ Με μια μάλιστα από αυτές, που αφορά ένα παραθαλάσσιο «φιλέτο» στην Πιερία, το οποίο παραχωρήθηκε κοψοτιμής σε ιδιώτη με πλάτες από ψηλά, ασχολείται η δικαιοσύνη.

Ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι υπήρξε έγγραφη καταγγελία με στοιχεία του τότε βουλευτή της Πιερίας της Ν.Δ. Α. Καρπούζα στο ίδιο το γραφείο του τότε πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή, χωρίς να καταφέρει να αποτρέψει τη σκανδαλώδη εκποίηση.

Με περίεργες αν μη τι άλλο μεθοδεύσεις, που ερευνώνται από τη Δικαιοσύνη, η Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου εκποίησε το 2005 με συνοπτικές διαδικασίες μια παραθαλάσσια έκταση 33 στρεμμάτων, πάνω στην ακτογραμμή της Παραλίας Κατερίνης πουλώντας τη στον μοναδικό πλειοδότη ως κοινό? χωράφι, έναντι ευτελούς τιμήματος, το οποίο δεν ξεπερνά το 1/20 της πραγματικής της εμπορικής αξίας.
Ο ιδιώτης επιχειρηματίας που απέκτησε την έκταση, ανέγειρε σ΄ αυτή ξενοδοχειακή μονάδα 5 αστέρων, δυναμικότητας 162 δωματίων και 382 κλινών, αναπτυγμένη σε 20 διώροφους κτιριακούς όγκους, με τρεις εξωτερικές πισίνες και κτίριο κοινόχρηστων λειτουργιών, με χώρο spa και εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα.
Η συνολική επένδυση ανήλθε στο ποσό των 17.092.800 ευρώ, με ποσοστό κρατικής επιχορήγησης 45%, δηλαδή 7.691.760 ευρώ.
Ο βουλευτής Α. Καρπούζας, ο οποίος για μεγάλο χρονικό διάστημα αναγκάστηκε να σιωπήσει παρά τη θέλησή του, όπως ο ίδιος αναφέρει, το 2008 επισκέφθηκε τελικά τον τότε εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Κ. Σανιδά, και κατέθεσε έγγραφη καταγγελία για την υπόθεση.


Δεκατρείς στον ανακριτή

Στις αρχές του 2009, ο κ. Σανιδάς παρέπεμψε στον 10ο Τακτικό Ανακριτή 13 στελέχη της ΚΕΔ, μεταξύ των οποίων τον πρώην πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο, Γ. Ξηραδάκη, με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.


Δύο χρόνια μετά, δεν υπάρχει καμία πληροφόρηση για την εξέλιξη της υπόθεσης. Ο κ. Καρπούζας έστειλε πρόσφατα σχετικό ερώτημα προς τον υπουργό Δικαιοσύνης, Χ. Καστανίδη, και πήρε την απάντηση πως η δικαιοσύνη απονέμεται από τα δικαστήρια και το υπουργείο δεν επεμβαίνει.


Ατώνης Καρπούζας, πρώην βουλευτής της ΝΔ


Ειδοποίησα τον Καραμανλή για το πλιάτσικο
 Στην απόφασή του με ημερομηνία 12/3/07, με την οποία εγκρίνει τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, ο τότε γενικός γραμματέας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας επικαλείται μεταξύ άλλων και το με αρ. πρωτ. Α2/7554/19-9-06 έγγραφο του Γραφείου του Πρωθυπουργού, με το οποίο του είχε διαβιβαστεί σχετικό αίτημα του επιχειρηματία.

Ομως το Μαξίμου ήταν ενήμερο για την υπόθεση τουλάχιστον έναν χρόνο νωρίτερα, με επιστολή του «γαλάζιου» βουλευτή Πιερίας Α. Καρπούζα, ο οποίος έδωσε αγώνα για να αποτρέψει την εκποίηση.

Η επιστολή στάλθηκε στον διευθυντή του γραφείου του Κ. Καραμανλή, Γ. Αγγέλου, στις 30/6/2005, λίγες ημέρες μετά την κατακύρωση της δημοπρασίας-εκποίησης. Ο πρώην βουλευτής αναφερόταν το λιγότερο σε «νόμιμη παρανομία» που οδήγησε στο ξεπούλημα της έκτασης-φιλέτου στην τιμή των 1.207.500 ευρώ, ενώ η πραγματική εμπορική της αξία ξεπερνά τα 20 εκατ. ευρώ.

Η τιμή εκκίνησης στη δημοπρασία ορίστηκε σε 1.150.000 ευρώ, με βάση την εκτίμηση δύο ορκωτών εκτιμητών, οι οποίοι δεν αναφέρουν πουθενά ότι πρόκειται για παραθαλάσσια έκταση, και μάλιστα με «πρόσωπο» 650 μέτρων στη θάλασσα, αλλά την παρουσιάζουν ως αγροτεμάχιο με πρόσοψη στον δρόμο, αναφέροντας απλώς ότι έχει «απεριόριστη θέα» στη γύρω περιοχή και στη θάλασσα. Επικαλούμενοι συγκριτικά στοιχεία της γύρω περιοχής και της κτηματαγοράς, εκτίμησαν την αξία στα 1.142.000 ευρώ.
Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, πως ακόμη και η αντικειμενική αξία του ακινήτου είναι 1.282.079,80 ευρώ.

Χαρακτηριστικό είναι ότι έκταση 3,5 στρεμμάτων στην ίδια περιοχή, και μάλιστα όχι πρώτη στη θάλασσα, εκποιήθηκε έναντι του ποσού των 3.756.000 ευρώ.........

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΪΑΦΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟ 21-2-2011
Αναδάσωση του ΥΠΕΚΑ
3.000 δενδρύλλια στο δάσος Καϊάφα
Θάνος Μωραΐτης: «Δίνουμε ξανά δύναμη σε αυτόν τον τόπο που δοκιμάστηκε τόσο σκληρά.»

Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή εκατοντάδων εθελοντών πραγματοποιήθηκε η αναδάσωση στο Δασός  Καϊάφα που διοργάνωσε το Υ.ΠΕ.Κ.Α. σε συνεργασία με την αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.
Στην αναδάσωση στην οποία φυτεύτηκαν 3.000 δενδρύλλια κουκουναριάς παραβρέθηκαν ο Υφυπουργός ΠΕ.Κ.Α. κ. Θάνος Μωραΐτης και ο Ειδικός Γραμματέας Δασών κ. Γιώργος Αμοργιανιώτης.
Σε δηλώσεις του ο Υφυπουργός ευχαρίστησε τους εκατοντάδες εθελοντές που συμμετείχαν στην αναδάσωση και έκανε λόγο για «ξεκάθαρη βούληση ώστε να δώσουμε ξανά δύναμη σε αυτόν τον τόπο που δοκιμάστηκε τόσο σκληρά». Ειδικότερα για το δάσος Καϊάφα ο Μωραΐτης είπε: «Η Υπουργός, η κ. Μπιρμπίλη έχει μια ιδιαίτερη ευαισθησία. Έχουν ήδη γίνει κινήσεις και συναντήσεις προκειμένου να δούμε το πλαίσιο προστασίας, αποκατάστασης και ανάδειξης τους δάσους. Σύντομα θα είμαστε σε θέση να καταθέσουμε ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο προτάσεων και να προχωρήσουμε δυναμικά».
Ο Υφυπουργός αναφερόμενος στις προτεραιότητες της δασικής πολιτικής του ΥΠΕΚΑ δήλωσε ότι «σύντομα θα γίνει η πρώτη ανάρτηση δασικού χάρτη στην ιστορία της χώρας» ανακοινώνοντας παράλληλα ότι «δρομολογείται ανάρτηση δασικού χάρτη και στην Ηλεία».
Αναφερόμενος στις αναδασώσεις έκανε λόγο για υψηλούς στόχους μιας και όπως επισήμανε «το ΥΠΕΚΑ υλοποιεί το μεγαλύτερο πρόγραμμα αναδασώσεων στην ιστορία της χώρας». Ειδικά για την Ηλεία ανακοίνωσε ότι υπάρχουν εγκεκριμένες μελέτες για αναδασώσεις με 560.000  φυτά τονίζοντας ότι «πολύ σύντομα το Υπουργείο θα είναι σε θέση να προχωρήσει, και να χρηματοδοτήσει το μεγαλύτερο κομμάτι αυτών των αναδασώσεων».
Τον συντονισμό της αναδάσωσης είχε το Δασαρχείο Ολυμπίας ενώ συμμετείχαν οι εξής εθελοντικές οργανώσεις:
  • Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου
  • Κυνηγετικοί Σύλλογοι Πύργου Κρεστένων, Ζαχάρως, Αρχαίας Ολυμπίας
  • Ερυθρός Σταυρός και Φιλοζωική οργάνωση Rommel
  • Εργαζόμενοι στα Λουτρά Καϊάφα
  • Εργαζόμενοι του Δασαρχείου Ολυμπίας
  • Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κρεστένων και Εποχιακοί Δασοπυροσβέστες,
  • Δασεργάτες Ηλειακής ΑΕ
  • Εθελοντές των Δήμων Ζαχάρως και Ανδρίτσαινας - Κρεστένων
Στην αναδάσωση συμμετείχαν πολλοί τοπικοί φορείς και εθελοντικές οργανώσεις  ενώ παραβρέθηκαν ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γιάννης Κουτσούκος, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολος Κατσιφάρας, ο Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσος Αποστολόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας κ. Χαράλαμπος Καφύρας καθώς και οι Βουλευτές ΠΑΣΟΚ της Ηλείας κ. Μιχάλης Κατρίνης και κ. Παναγιώτης Αντωνακόπουλος.
Related Posts with Thumbnails